Φωτοβολταϊκά Big Solar

Φωτοβολταϊκά
Τα πάντα για την εξοικονόμηση ενέργειας
ΕΛ | EN | CN

Η εταιρεία περισσότερα...

Η BIGSOLAR A.E. ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται,  στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης. Είναι ο μεγαλύτερος διανομέας εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη . Στο προιοντικό  χαρτοφυλάκιο της BIGSOLAR περιλαμβάνεται εξοπλισμός φωτοβολταικών συστημάτων,  αντλίες θερμότητας αέρος-νερού και γεωθερμίας, κεντρικά συστήματα ψύξης/θέρμανσης, λέβητες φυσικού αερίου και βιομάζας, γεννήτριες συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας, ηλιοθερμικά και υβριδικά φ/β συστήματα, συστήματα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και εξοπλισμός  φωτισμού LED για κάθε χρήση.
 

Ειδικότερα, όσον αφορά στον κλάδο του φωτισμού, η BIGSOLAR έχει συστήσει την BIGSOLAR LED η οποία στελεχώνεται από μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα επιστημόνων και τεχνικών, η οποία δίνει την δυνατότητα να παρέχει άμεση και αξιόπιστη υποστήριξη σε κάθε πελάτη τόσο πριν όσο και μετά την πώληση, ενώ έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές ανά τον κόσμο που της επιτρέπουν να διατηρεί το πλήρες φάσμα των προϊόντων LED καλύπτοντας κάθε πιθανή ανάγκη φωτισμού εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων.


Για να ενημερωθείτε ειδικά για τις ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού LED της BIGSOLAR LED, επισκεφθείτε το http://www.bigsolarled.com

Νέα & Ενημέρωση περισσότερα...

Έργα ΟλοκληρωμέναΈργα σε εξέλιξη περισσότερα...

Προϊόντα Θέρμανσης
Φ/Β Προϊόντα
Web Design & Web Development Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου