Νέα & Media

ΥΠΕΝ- Εκδόθηκε ο Κανονισμός για την Υποχρέωση Ενεργειακής Απόδοσης

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τον Κανονισμό Λειτουργίας Καθεστώτος Υποχρέωσης Ενεργειακής Απόδοσης.

Περισσότερα
Κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Το έργο υλοποίησε η ελληνική εταιρεία BIG SOLAR του Ομίλου ΜΠΗΤΡΟΣ σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία FARMATIC που έχει εμπειρία 50 χρόνων ως Κατασκευαστής δεξαμενών, σιλό και έργων βιοαερίου και επεξεργασίας αποβλήτων

Περισσότερα
Νέα Μείωση της τιμής του φυσικού αερίου

Σημαντική ετήσια μείωση της τάξης του 20,72%, στην τιμή του φυσικού αερίου, το μήνα Φεβρουάριο, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται σε 0,58 /Nm3 για τη Θεσσαλία.

Περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Η BIGSOLAR Α.Ε., ολοκλήρωσε και παρέδωσε στον Αναπτυξιακό Συνδέσμο Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α.), το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης Τμήματος του Δικτύου Ηλεκτροφωτισμού του πάρκου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», στο Δήμο Ιλίου της Αττικής.

Περισσότερα
Το Κέντρο Πολιτισμού Ι.Σ.Νιάρχος απέκτησε τη δική του (φωτοβολταϊκή) στέγη

Το στέγαστρο του Κέντρου Πολιτισμού είναι μία έμπνευση του δημιουργού του ΚΠΙΣΝ Renzo Piano. Σχεδιάστηκε για να δίνει την εντύπωση ότι "αιωρείται" πανω από το κτιριακό συγκρότημα. Έχει διαστάσεις 100x100 μέτρα ενώ στο σύνολο του αποτελείται από 717 προκατασκευασμένα τμήματα.

Περισσότερα