Το έργο της αντικατάστασης φωτιστικών φθορισμού με φωτιστικά LED σε εκατοντάδες κτήρια και καταστήματα ενός από τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας ανέλαβε η BIG SOLAR.

Η ανάθεση του έργου πραγματοποιήθηκε μετά από διαγωνιστική διαδικασία με αυστηρούς τεχνικοοικονομικούς όρους, στην οποία έλαβαν μέρος ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες φωτισμού της χώρας.

Η επιτυχία της ανάληψης του έργου οφείλεται εν πολλοίς στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του φωτιστικού BIG LED Panel Light 60X60 36W της BIG SOLAR, το οποίο χρησιμοποιείται, κυρίως, σε γραφειακούς χώρους. Το εν λόγω φωτιστικό, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την τεχνική ομάδα της εταιρείας μετά από εξαντλητικές δοκιμές στο πλήρως εξοπλισμένο φωτομετρικό της εργαστήριο, έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα στα κτήρια γραφείων μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας όπως  Vivartia, TUV Hellas, TUV Austria, ACS, Σφακιανάκης, Info Quest κ.α. Λίαν πρόσφατα, μάλιστα, άλλο ένα συστημικό ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα περιέλαβε το BIG LED Panel Light της BIG SOLAR στα προτεινόμενα προς εγκατάσταση φωτιστικά στα κτήρια και τα καταστήματά του.

Οι εξελίξεις αυτές επιβεβαιώνουν την καθιέρωση της BIG SOLAR ως ενός από τους μεγαλύτερους συντελεστές του λεγόμενου Ledification -της αντικατάστασης, δηλαδή, του συμβατικού φωτισμού με φωτισμό τεχνολογίας led- στη χώρα μας.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share